avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut! Anul trecut am luat prin contract de comodat, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut! Anul trecut am luat prin contract de comodat, de la o ...

Salut! Anul trecut am luat prin contract de comodat, de la o matusa, un teren arabil extravilan deoarece aceasta este in varsta. Acest teren a fost lucrat mai inainte, fara vreun document ci doar prin intelegere verbala, de un alt nepot - var cu mine - timp de mai multi ani. Dupa incheierea contractului persoana care l-a lucrat a inceput sicanele, considerand ca e terenul lui, a distrus recolta prin ierbicidare, anul acesta dupa ce am arat, a semanat el pe terenul respectiv si a amenintat ca orice as cultiva o sa ierbicideze. Politia nu a facut nimic desi am facut plangere, pe motiv ca nu are dovezi ca el a ierbicidat, sa aduc dovezi, desi chiar in sediul Politiei m-a amenintat ca nu o sa iau niciodata vreo recolta de acolo. Precizez ca matusa este sotia fratelui (decedat) tatilor nostri, nu are titlu de proprietate pe acesta, insa la primaria din localitate se stie ca aceasta este unul din mostenitorii celui pe numele caruia s-a emis titlul de proprietate. Cum se poate proceda in acest caz?

Alte discuții în legătură

Furt. recoltarea de pe un teren propriu, dar semãnat de altã persoanã . mosmartin mosmartin In data de 08.11.2011 reclamantul TN a sesizat Parchetul de pe langa jud. Baia Mare cu privire la faptul ca in ziua de 10.09.2011 SC. A*** SRL i-a recoltat ... (vezi toată discuția)
Contract arenda danieliuli77 danieliuli77 BUNA!!! AM SI EU O INTREBARE: AM UN CONTRACT DE ARENDA INCHEIAT IN 01/12/2009 PE UN TEREN IN SUPRAFATA DE 10 HA. ACEL TEREN A FOST LUCRAT DE O ALTA FIRMA IN ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua! Vreau sa stiu daca, avand contract de arenda inregistrat la primarie pentru o suprafata de teren pe care altcineva a semanat in mod ... (vezi toată discuția)