avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract Arenda
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract Arenda

BUNA!!! AM SI EU O INTREBARE: AM UN CONTRACT DE ARENDA INCHEIAT IN 01/12/2009 PE UN TEREN IN SUPRAFATA DE 10 HA. ACEL TEREN A FOST LUCRAT DE O ALTA FIRMA IN OCTOMBRIE IAR EU IN PRIMAVARA 2010 NU AM PUTUT UTILIZA TERENUL PENTRU A IMI INFIINTA CULTURA.
CEALALTA FIRMA A SEMANAT ACOLO GRAU DAR NU L-AU IERBICIDAT DANDUSI SEAMA CA S-AR PUTEA SA VIN SA LUCREZ ACEL TEREN SAU SA DISCUI CULTURA.
EU AM ERBICIDAT ACEEA CULTURA AM FERTILIZATO IAR EI AU RECOLTAT FARA SA SE PUNA DE ACORD CU MINE.
DACA II DAU IN JUDECATA EU AVAND CONTRACT DE ARENDA PE TEREN IAR AL LOR EXPIRAND IN NOIEMBRIE 2009 AM CASTIG DE CAUZA?
LE POT CERE DESPAGUBIRI SAU MACAR SA IMI RECUPEREZ CHELTUIALA CU IERBICIDATUL SI FERTILIZATUL???
VA MULTUMESC!!!!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 13:34, 12 Iulie 2010
Da, puteti formula o actiune in pretentii pentru a fi despagubit
:offtopic:Acelasi lucru presupun ca este valabil si pentru un teren (propr.privata) care a fost lucrat pentru al 2-lea an consecutiv, fara contract, fara a se anunta macar proprietarul de intentie. Anul trecut orz,anul acesta mustar.Exista martori (vecinii de teren in camp).
Terenul fiind neingradit, fara insemne altele decat cele naturale,(insa cu hotare cunoscute/recunoscute de vecini) fapta mai poate fi incadrata si la violare de proprietate?
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua! Vreau sa stiu daca, avand contract de arenda inregistrat la primarie pentru o suprafata de teren pe care altcineva a semanat in mod ... (vezi toată discuția)
Teren agricol evaziune fiscala, inselaciune Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari; In ce conditii legale ar trebui o socitatea agricola sa ... (vezi toată discuția)
Furt. recoltarea de pe un teren propriu, dar semãnat de altã persoanã . mosmartin mosmartin In data de 08.11.2011 reclamantul TN a sesizat Parchetul de pe langa jud. Baia Mare cu privire la faptul ca in ziua de 10.09.2011 SC. A*** SRL i-a recoltat ... (vezi toată discuția)