avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare de posesie

Buna ziua!
Vreau sa stiu daca, avand contract de arenda inregistrat la primarie pentru o suprafata de teren pe care altcineva a semanat in mod abuziv cereale, iar eu recoltez respectivele cereale pentru a-mi recupera daunele ( impozit... folosirea fara drept a terenului )pot pati ceva din punct de vedere legal.? Mentionez faptul ca terenul este parte dintr-o mostenire la care faceau parte 7 persoane, doar 4 dintre ei au vandut cota parte , dar cumparatorul a lucrat intreaga suprafata de 1,3 ha aproximativ 7 ani pentru care s-au adunta impozite + penalizari de 650 RON. Anul trecut restul de 3 mostenitori mi-au arendat suparafata ramasa pentru stingerea creantelor la primarie. Am cerut ca, cel ce a lucrat terenul sa plateasca suma respectiva, dar acesta refuza si vreau sa recoltez eu suprafata ramasa pentru plata impozitelor si restantelor adunate.
Cel mai recent răspuns: cotiso_bv , utilizator 12:46, 10 Septembrie 2017
Din pacate nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea, probabil e o speta mai complicata. Acum nici nu mai conteaza avand in vedere ca raspunsul mi-ar fi fost de folos anul trecut -2016. Ideea este ca anul acesta am infiintat o cultura de floarea soarelui pe suprafata in cauza de 1.3 ha - arat, discuit, semanat, ierbicidat + samanta certificata, iar cand sa recoltez m-am trezit cu recolta culeasa de cel care a tinut terenul in mod abuziv si ilegal in toti anii la care am facut referire mai sus. Ce pot face in situatia de fata ? Va rog un raspuns urgent !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt. recoltarea de pe un teren propriu, dar semãnat de altã persoanã . mosmartin mosmartin In data de 08.11.2011 reclamantul TN a sesizat Parchetul de pe langa jud. Baia Mare cu privire la faptul ca in ziua de 10.09.2011 SC. A*** SRL i-a recoltat ... (vezi toată discuția)
Contract arenda danieliuli77 danieliuli77 BUNA!!! AM SI EU O INTREBARE: AM UN CONTRACT DE ARENDA INCHEIAT IN 01/12/2009 PE UN TEREN IN SUPRAFATA DE 10 HA. ACEL TEREN A FOST LUCRAT DE O ALTA FIRMA IN ... (vezi toată discuția)
Teren agricol evaziune fiscala, inselaciune Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari; In ce conditii legale ar trebui o socitatea agricola sa ... (vezi toată discuția)