avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren extravilan

sora mea a lucrat un teren timp de 20 de ani fiind mostenire de la tata. tatal nostru a post pus in posesie pe acest teren in baza legi18/91.primaria nu i-a eliberat adeverinta sau titlul pe el.anul trecut primaria a pus alta persoana in posesie pe acel teren pe care la cultivat ,sora mea i-a cules recolta si pt asta a fost citata la politie si i s-a facut dosar penal pt tulburare de posesie si furt. acel domn politist a venit de nenumerate ori acasa la ea si-o ameninta sa l despagubeasca pe acel presupus priopietar ca altfe v-a inainta dosarul in instanta. sora mea a intrat in panica si i-dat osuma uriasa . eu am scos de la arhive un act si terenul este al parintiilor mei .am fost la primarie la politie cu el si atunci si au dat seama ce gresala au facut.sora mea urmind sa primeasca acea suma inapoi. dar a trecut 2 luni si nu a m-ai primit nici terenulpe care tot acel domn l-a arat in toamna asta .pot sa fac plingere dar unde daca aceste institutii nu ne baga in seama . cum pot eu simplul muritor de rind sa ma lupt cu aceste instituti cind salariul meu nu mi ajunge nici pt un trai decent .sa actionez in justitie nici vorba asta ar insemna ca luni de zile sa nu mi platesc intretinera si sa nu maninc ca sa platesc acele taxe juridice.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:41, 29 Noiembrie 2010
Va trebuie sa fie actionata Primaria in judecata pentru a elibera titlu de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie mama mea a fost pusa in posesiea unui teren in baza legi 18/91 . timp de 20 de ani a muncit acel teren.mama adecedat si terenul a fost lasat necultivat . o ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren arabil GILEAMIHAI GILEAMIHAI Am cumparat teren arabil prin procedura legii ,listare la primarie a ofertei de vinzare eu nefiind preemtor,propietarul avind contract de arenda cu un domn ... (vezi toată discuția)
Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)