avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren arabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren arabil

Am cumparat teren arabil prin procedura legii ,listare la primarie a ofertei de vinzare eu nefiind preemtor,propietarul avind contract de arenda cu un domn care nu si_a platit obligatiile avute intre timp societatea este sub insolventa ,am facut notificari ca doresc sa lucrez acel teren si l-am marcat si l-am lucrat in toamna urmind sa il insamintez acum in primavara.Administratorul care se ocupa de reorganizare a incheiat contracte de prestari servicii si acei domni au trecut peste suprafata de teren lucrata de mine.Mentionez ternul este cumparat din noiembrie 2018 ei neplatind plata arenda nici persoanei de la care am cumparat si nici mie si nici nu sa raspuns la notificarea facuta de mine in septembrie 2019 dupa ce sa recoltat fl soarelui.Multumesc.Vînzarea sa facut la notariat in conditiile legii.
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2020
GILEAMIHAI, utilizator
Cel mai recent răspuns: GILEAMIHAI , utilizator 04:52, 26 Februarie 2020
Notificati-i sa va despagubeasca. Initiati procedura medierii pentru a nu pierde timp in instanta.
Notificarea poate fi transmisa prin avocat, in cazul divergentelor partilor transeaza pretentiilor lor in fata instantei de judecata.

Am facut asta prin avocat si fara raspuns,am platit pentru reprzentare juridica 150ron si urma sa primesc citatie dar nu am primit mimic ,domnul avocat a spus ca face plingere penala pentru tulburare de posesie dupa care a spus ca e mai bine sa incerce sa anuleze contractul de arenda cu vechiul propietar vinzatorul terenului.Mentionez ca nici cu anularea contractului de arenda nu a facut prea multe in instanta cerere in anulare.Va multumesc.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Notificarea poate fi transmisa prin avocat, in cazul divergentelor partilor transeaza pretentiilor lor in fata instantei de judecata.



Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
GILEAMIHAI, utilizator
Domnii nu raspund nici la notificari trimise de avocat,sint in insolventa si sint aparati.Vinzatorul terenului nu a luat arenda pe3ani ca sa.te inscrii la masa credala cheltui bani dar nu esti sigur ca vei lua ceva.Sint care sau dus si au luat terenul si gata .

maminalena a scris:

Notificati-i sa va despagubeasca. Initiati procedura medierii pentru a nu pierde timp in instanta.

Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
GILEAMIHAI, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren manolachesilviu manolachesilviu Buna ziua Vreau sa vand 1hectar teren arabil pe care sunt propietar dar este inca in contract de arenda. Arendasul spune ca nu pot sa il instrainez pana la ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa vand terenul daca arendasul nu il poate plati dar nici nu imi da negatie? sssssttt sssssttt am un contract de arendare pe 10 ani eu as dori sa vand terenul pe care il am arendasul nu poate sa imi ofere cat am cerut eu si nu vrea sa mi dea nici negatie ... (vezi toată discuția)
Arendasul nu este de acord cu pretul de vanzare. romeo bratu romeo bratu Buna ziua, Eu , proprietar, doresc sa vand un teren arendat si arendasul are drept de preemptiune. Intrebarea este: Daca arendasul nu este de acord cu pretul ... (vezi toată discuția)