mama mea a fost pusa in posesiea unui teren in baza legi 18/91 . timp de 20 de ani a muncit acel teren.mama adecedat si terenul a fost lasat necultivat . o persoana a cultivat acest teren fara acordul meu.motivul fiind ca detine acel teren.primaria motivind ca mama mea adetinut acel teren ilegal fara a verifica toate actele .eu avind toate actele din registrul agricol am recoltat . am fost chemata la politie si mi sa intocmit dosar penal pt furt si tulburare de posesie. inante de a trimite dosarul la parchet politia a citat ambele parti pt a ajunge la intelegere. eu crezind ca politia a indeplinit toata procedura si a intocmit acel dosar am despagubit pe respectivul .dupa multe chemari la politie ssi foarte multe declarati politia sa deplasat cu primaria la fata locului sa puna in posesie aceea persoana si supriza numai in acel moment sa verificat toata documentatia pe care primaria a puso la dispozitia politiei din care reiesa ca mama mea detine acel teren .toate aceasta ancheta sa desfasurat pe parcursul unui an si respectiva persoana acultivat si in prezent.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat cum pot sa mi recapat terenul si cine este vinovat pt toata aceasta nebunie.pina in prezent nu am primit nici bani inapoi si nici terenul,exista o lege prin care toate aceste instituti sa fie trase la raspundere pt tot acest a gresala si pt aceasta persoana care si acum ma amenita ca ma actioneaza in justitie.
Daca mama dv. are titlu de proprietate atunci acceptati succesiunea acesteia si apoi formulati o actiune in revendicare putind cere si lipsa de folosinta a terenului pe ultimiii 3 ani
actele dvs sunt "extras de carte funciara" ! Sau nu? Daca nu atunci intai ar trebui sa va faceti "actele"! cautati un autorizat cadastru(gasiti lista la OCPI din judetul dvs) stabiliti unde este terenul din Titlul de proprietate al mamei dvs. Faceti operatiunile de publicitate imobiliara ( intabularea ) - (sa nu aveti surpriza ca mama dvs sa fie proprietar in alta parte) apoi la un notar succesiunea si obtineti astfel un extras CF si un plan avizat de OCPI ambele dovedind ca sunteti proprietar si unde anume in teren.
apoi consultati un avocat (desi teoretic ar trebui sa mergeti la acelasi politist cu o plangere similara cu a celui care v-a ocupat terenul)
Cadastru
nicusor4
Am mostenit prin act de succesiune niste terenuri intravilane si extravilane intr-un lot compact.Am vrut sa fac cadastru si carte funciara pentru aceste ... (vezi toată discuția)