avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate tina01

Activitate tina01

Din noul cod civil invatam doar ce este in tematica sau si restul,nu ca ar dauna dar sa valorificam timpul!:-/
Multumesc anticipat!
Din ce carte sa invat ,,RAPORTUL JURIDIC,,----Boroi sau Tamara Ungureanu?
Uitandu-ma pe programa a m constatat ca este mai putin de invatat, dar as vrea sa stiu pt linistea mea daca spetele si grilele se dau doar raportat la programa.:rolleyes:
Ce carti trebuie sa cumpar pt.civil, avand in vedere ca tb sa invatam dupa noul cod civil?
MULTUMESC! :vishenka:
Unde scrie ca se noteaza cu 5 la etapa a doua? si ca se mai dau grile ? .sa citesc si eu .
Lorelai84 a scris:

Abia dupa ce am puricat tematica si am observat ca au scos institutii mai ales la civil, mi-am aruncat ochii ca se trece in a doua etapa (scrisul) cu nota 5 la grila!!!
Acum nu stiu, sa ma bucur, sa nu ma bucur! Sper sa fie grilele echitabile si sa nu ridice foarte mari probleme, ca vorba aceea, e mult mai greu sa iei 5 decat o alta nota! Dar sa fim optimisti si sa ne bucuram de aceste vesti.

Unde scrie ca se dau grile , ca in etap a doua se se noteaza scrisu cu nota 5 ? Eu nu am vazut......unde ?sa citesc si eu ...........Multumesc!

lawyer2012 a scris:

Buna tuturor!
Tin sa precizez ca examenul de anul acesta este la sfarsitul anului si nu in februarie sau alta luna, conform zvonurilor! Sunt la curent cu stirile direct de la sursa: [ link extern ]
Cat despre manuale, carti, tratate si altele, trebuie sa fim consecventi, in sensul ca, fiecaruia dintre noi i se potriveste mai mult sau mai putin un anumit stil, anumiti autori! Asadar, nu cred ca suntem in masura sa ne dam cu presupusul in privinta cartilor sau tratatelor, cat sunt ele de bune! Noi nu putem recomanda, pentru ca intai de toate trebuie sa luam un examen, doua...zece, sa insumam ceva experienta si poate ca atunci, chiar vom sti ce sau cine e bun in materie!
Asa ca dragii mei, potentiali colegi, va doresc multa rabdare, nervi de otel si noroc la bani (cu ei trebuie sa ne achizitionam cartile BUNE)!
Spor!

Si mai exact in ce luna este examenul?
Răspuns la discuția admitere barou 2013
Buna ziua.As dori si eu teste grila si speta pe mail daca se poate :raluk_versus@yahoo.com.
Multumesc anticipat!
Buna ziua tuturor! Ma alatur si eu voua pt examenul de anul acesta.
Voi incepe cu procedura civila . Daca se poate as dori si eu spete si grile la proc.civila pe adresa :raluk_versus@yahoo.com.
Multumesc anticipat! Spor la invatat!:vishenka:.