Da stiu...doar ca in situatia mea bani nu-mi permit inca sa o iau de la capat sa ma mut in alta parte si mi-e foarte greu.Si consider ca atata timp cat nu am linistea,intimitatea si sa sa locuiesc in aceasta casa iar ea intra fara acordul meu si efectiv face legea...pe cand in contract nu spune nimic ca ar avea pretenti (sa nu intre cineva in casa sau altele etc).Spuneti ca in acest caz,ca imi intra fara acordul meu in casa nu are nimeni ce sa-i faca...??????????Dupa parerea mea asta ar fi si caz de puscarie de ce nu?....daca gresesc va rog frumos sa ma corectati,pentru ca in clipa in care ea intra fara mine...poate eu aveam bunuri de valoare ce-mi dispareau sau altele....deci consider ca nu e doar o chestiune doar de mutat si atat..!Multumesc frumos.
Buna,am avut si eu o problema asemanatoare din pacate ceva mai grava...baiatul ma urmarea peste tot si ma batea zilnic cu el(la inceput nu a fost asa),primeam amenintari zilnic la fel ca ma va desfigura ca daca nu ma are el nu ma va avea nimeni...si multe altele.Eu te sfatuiesc din propria experienta sa stergi orice contact cu el sa ingori foarte mult tot ce face el.Si sa nu mai ai deaface cu el toata viata pentru ca astfel de persoane nu te duc la bine deloc si banuiesc ca iti doresti o viata cat mai linistita nu sa stai sa te certi cu un nebun.Faza cu tatuajul.....nu-l ajuta la absolut nimic pentru ca nu poti obliga tu ca fata un baiat sa-si faca asa ceva..si nici putere nu ai sa-l ti sa-i faca cineva asa ceva.Ceea ce face el sunt gesturi nebunesti sa te faca pe tine sa crezi ca este asa cum spune el,te rog din suflet sfatul meu daca vrei sa ai o viata frumoasa sterge orice contact cu el pt toata viata!Iti urez mult noroc si sper sa scapi de el cat mai repede,pentru binele tau!by
Buna seara,as dori si eu niste informati daca ma puteti ajuta...eu stau in chirie de cateva luni i-ar proprietara i-si cam bate joc de mine.Am 20 de ani si sunt o fire mai linistita si probabil acesta este si motivul pentru care face ce vrea cu mine..Cand m-am mutat am semnat contractul cu sotul ei(ea nespecificata in contract),am stabilit cu dansul de comun acord ca data plati chiriei sa fie pe data de 15 a luni,la 3 zile au venit la mine la usa fara a ma anunta ca vin amandoi.In acea zi am cunoscuto pe dansa care mi-a facut foarte multe complimente vrand sa se dea bine pe langa mine,de atunci tin sa precizez ca orice plata legata de chirie,lumina,intretinere si alte facilitati le discut doar cu ea...pe cand dansul nici nu-l mai cunosc la fata.Timp de 4 luni pana acuma am avut pe fiecare luna certuri mari cu ea ca ea doreste bani intre data de 1 si 5 cel tarziu, a luni,si mi-a spus pe fata ca pe ea nu o intereseaza ce scrie in contract ce am vorbit eu cu sotul ei...x-(.Pana acum am mai putut sa suport tot dar acum 2 zile cand sa le dau chiria am intarziat cu 1 ora apelu pentru ca abea ma trezisem ca eu lucrez de noapte.M-am trezit ca ma suna si imi spune ca ea vrea bani(data 15 ianuarie) si pe chirie si pe intretinere ca pe ea nu o intereseaza ca mi-a platit intretinerea fara sa ma intrebe pe mine,(iar eu stiu ca plata se poate face pana la sfarsitul luni nu este obligatoriu pe 15)atunci eu i-am raspuns ca nu am decat bani de chirie si ca cei de intretinere ii voi da in cateva zile .Ea mi-a spus mie ca vrea sa ma duc sa schimb bani si fara sa ma intrebe daca are voie mi-a spus:Tu te duci si schimbi bani si eu te astept in casa, nu ma intereseaza eu intru in casa !!!.Atunci am considerat ca trebuie sa raman sa vad daca nebuna chiar intra...A batut la usa iar eu vorbeam la telefon ,a vazut ca nu-i raspund pentru 5 secunde,a inceput sa bage cheia in usa si sa incerce sa deschida,cand am vazut ca face asa ceva m-am dus si am deschis usa iar ea si sotul ei au dat navala peste mine in casa acuzandu-ma ca daca ascund pe cineva in casa,ca si cum nu am voie sa primesc pe nimeni la mine acasa....sotul a inceput sa caute prin dulapurile mari si camere sa vada daca ascund eu pe cineva....(tin sa precizez ca am citit regulile chiriasului iar acest lucru nu a fost specificat in contract ca eu nu am voie sa tin 2-3 zile o prietena la mine.Au incepu sa controleze toata casa si acuzand ca eu fac baieram cand eu nu am decat un leptop fara alte boxe adaugate,si spunandu-mi ca vecina ii spune mereu ce fac(asta ca a venit prietenul meu de cateva ori la mine si a ramas peste noapte si 3 cele mai bune prietene<astea-s persoanele care mi-au calcat casa>).Sincer imi simt intimitatea violata ,nu am liniste sa dorm ca am impresia ca oricand pot intra peste mine,iar faptu ca ei au facut un joc la semnarea contractului ca acuma sa-mi zica ca acel contract nu conteaza.......eu cred ca este caz de puscarie ceea ce ei mi-au facut...Eu nu am posibilitatea de a lua-o de la capat sa ma mut in alta parte acuma,nu am destui bani stransi si as dori sa stiu si eu ce as putea sa fac in situatia asta,as dori daca ma puteti indruma prin niste pasi ce as putea sa fac cat mai stau aici in locuinta sa am linistea de care am nevoie.(precizez ca platesc 230 de euro la un ap cu 2 camere ,cu geamuri termopan rupte aproape de ma trage si curentul daca nu pun ceva,2 dulapuri mari de
haine ,2 noptiere,1 pat mare,restu tv nu avea decat cablu atat,internet sustinea ca are si am fost obligata sa-mi fac singura internetul...masina de spalat nu,doar frigider mai avea.Deci consider ca dupa ce ca e o drapanatura de casa iar conditiile nu sunt alea la care ma asteptam(cum am vazut prima data cand am venit) mai si face figuri si intra peste mine in casa cu forta pentru ca asa sa intamplat m-au impins ca ei sa intre sa vada cine este in casa.as dori sa stiu va rog mult ce am de facut in situatia asta cat mai stau aici va rog mult ajutati-ma cu un sfat ca simt ca inebunesc:((((((