avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire

buna.vorbesc cu un baiat de cativa ani si suntem pe cale sa ne despartim.. adica am incercat de my multe ori saa ma despart de el dar de fiecare data spunea ca o sa imi faca viata un calvar, ca nu o sa ma mai recunoasca nimeni.dar nelamurirea mea este alta ..in timpul relatiei noastre acesta si afacut un tatuaj cu numele meu singur si nesilit de nimeni..asa ca de fiecare data cand are ocazia incearca sa ma santazeze ca ma da in judecata sa i scot tatuajul..din cate stiu eu asa cv nu se poate el si l a facut singur nesilit de nimeni ..cum ma sfatuiti sa procedez ...?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 11:48, 17 Ianuarie 2013
să-i zâmbiți să vă înțeleagă gestul adaptat situației și să-l trimiteți la plimbare, eventual să vă acționeze în judecată : NU veți păți nimic.Sunt nevoit a face vorbire de un vechi proverb : ”Nu e doar numai un câine scurt de coadă” sau ” Nu doar un câine are coada tăiată”.Așa dar : Vasilica sau Roxana, Loredana, Simona etc sunt multe fete cu aceste nume și : are vreun martor precum că i-ați făcut dvs. cu forța acel tatuaj ?
Buna,am avut si eu o problema asemanatoare din pacate ceva mai grava...baiatul ma urmarea peste tot si ma batea zilnic cu el(la inceput nu a fost asa),primeam amenintari zilnic la fel ca ma va desfigura ca daca nu ma are el nu ma va avea nimeni...si multe altele.Eu te sfatuiesc din propria experienta sa stergi orice contact cu el sa ingori foarte mult tot ce face el.Si sa nu mai ai deaface cu el toata viata pentru ca astfel de persoane nu te duc la bine deloc si banuiesc ca iti doresti o viata cat mai linistita nu sa stai sa te certi cu un nebun.Faza cu tatuajul.....nu-l ajuta la absolut nimic pentru ca nu poti obliga tu ca fata un baiat sa-si faca asa ceva..si nici putere nu ai sa-l ti sa-i faca cineva asa ceva.Ceea ce face el sunt gesturi nebunesti sa te faca pe tine sa crezi ca este asa cum spune el,te rog din suflet sfatul meu daca vrei sa ai o viata frumoasa sterge orice contact cu el pt toata viata!Iti urez mult noroc si sper sa scapi de el cat mai repede,pentru binele tau!by
Ar trebui sa strangeti ceva probe si sa mergeti la politie sa depuneti plangere pentru amenintare.
PaiuCatalina a scris:

...baiatul ma urmarea peste tot si ma batea zilnic cu el(la inceput nu a fost asa),primeam amenintari zilnic la fel ca ma va desfigura ca daca nu ma are el nu ma va avea nimeni...si multe altele.

fetelor : poveştile voastre, mă uimesc.Nu înţeleg nici în ce ţară locuiţi şi nici ce ştiinţă de carte aveţi (fără a vă jigni cumva), nici dacă mai aveţi cumva părinţi, rude, colegi, prieteni cu care să vă aliaţi, să vă sfătuiţi etc etc Nu pot înţelege nici acceptarea voluntară de către voi a "sclavagismului" absolut, nici ce doriţi de la/în viaţă.Voi, chiar nu aţi auzit că-n lume există şi Poliţie ? Chiar şi-n India există (făcând vorbire despre situaţia acelei fete).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai bine strunesti o herghelie de cai, decat o fata mare!!!!! chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Imi cer scuze inca de la inceput pentru subiectul abordat, dar as vrea sa compar niste pareri ale unor parinti de fete, aflate la varsta ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de sex - anecdota Mihaela Hornea Mihaela Hornea Citeam deunazi pe acest forum cateva discutii interesante despre misogini, despre femeie si vina ei. Amuzanta este intamplarea ce o s-o relatez mai jos...si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - relatie adolescenta cu major mponta73 mponta73 Buna ziua. Sunt mama unei adolescente de 16 ani care si a inceput viata sexuala la varsta de 15 ani si 2 luni cu un baiat de 19 ani.Acest baiat a reusit sa o ... (vezi toată discuția)