Cu citiva ani in urma am fost judecat pentru"ucidere din culpa"si impotriva mea s-a dispus la fel N.U.P.Din partea victimei a fost formulata plingere impotriva rezolutiei date de procuror si dosarul a mers pina in Tribunal unde s-a dispus inchiderea dosarului cu solutie definitiva si irevocabila,toata treaba a durat un an si jumatate.Ca urmare in dosarul de"lovire si alte violente"nu cred ca voi avea castig prin a face contestatie privind rezolutia data de procuror dar vreau sa mai aduc la cunostinta un tratament prescris pentru cap si vreau sa dovedesc ca mi-a fost pusa sanatatea in pericol(ametelii la miscari bruste,vedere mai slaba de citeva zile port ochelarii)adica fapta a lasat urmari grave.
In data de 12.08.2012 am fost lovit cu o sticla in cap provocandu-mi leziuni ce au necesitat 7-8 zile ingrijiri medicale.
D-nul procuror a analizat dosarul si a stabilit in data de 08.01.2013 ca fapta savarsita de invinuit nu prezinta un grad de pericol social si nu a produs urmari grave si dispune scoaterea de sub urmarire penala a invinuitului si aplica acestuia o amenda cu caracter administrativ in cuantum de 1000 lei.Intrebarea mea este:ce pasi trebuie sa urmez si unde trebuie sa ma adresez pentru recurs?