avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate omamicaa

Activitate omamicaa

Răspuns la discuția concediu fara plata dupa CCC
Din ce am inteles,daca intru in somaj,fiind in invatamant,imi pierd continuitatea si deci titulatura.Nu imi convine acest lucru pt ca eu de la 1 sept 2013 urmeaza sa reincep activitatea.Mi s a spus ca ar fi o varianta sa mi iau concediu medical,dar nu cunosc prea multe de spre asta.Ma puteti lamuri daca se poate legal sa fac acest lucru,fie ca e pt copil sau pt mine,si daca da,cat timp pot sa beneficief de concediu medical?multumesc
Răspuns la discuția concediu fara plata dupa CCC
Copilul meu implineste deja 2 ani in martie,deci e prea tarziu sa aplic art6.
Deci,CCC e considerat stagiu de cotizare,asta inseamna ca pot beneficia de concediu fara plata sau indemnizatie de somaj si imi merge si vechimea,am inteles bine?si daca e asa,cum se calculeaza indemnizatia de somaj?Multumesc
Buna ziua!Sunt in CCC pana in martie 2013.Intre timp m am mutat intr un alt judet.Sunt invatator titular in judetul de unde m am mutat.Ar trebui sa ma transfer aici la o scoala,dar nu cred ca va putea fi posibil incepand cu luna martie ci va trebui sa astept pana se fac transferurile de la 1 sept 2013.Scoala unde sunt acum titulara are probleme finaciare si se pare ca angajatii nu au mai primit salariile de un an de zile.In acest caz,ce variante am ?Am dreptul la concediu fara plata?dar indemnizatie de somaj?in aceste doua cazuri imi merge in continuare vechimea?