avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate onutza30

Activitate onutza30

buna ziuaI

TERMENE DE JUDECAT?:
Data Detalii
27/11/2012 Amână cauza
Solutie: Acordă termen de judecată la data de 15.01.2013, pentru probe
15/01/2013 Anulează cererea
Solutie: Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei X pentru reclamanta Y, invocată din oficiu. Anulează cererea formulată de reclamanta X pentru reclamanta Y, ca fiind introdusă de o persoană fără calitate de reprezentant. Ia act de renunţarea reclamantei X, la judecarea cauzei .

Cum repun un dosar pe rol? recurs in 15 zile nu am facut!multumesc
Răspuns la discuția Schimbare nume in urma divortului
multumesc mult!!
daca as vrea sa imi fac buletin pe numele sotului,fara casatorie,se poate rezolva si prin notar?
multumesc mult,prin notariat stiti ce acte ar fi necesare,o zi buna si scuze de deranj!!!
da,asa scrie,dar daca as vrea numele lui se poate face ceva si fara sa te recasatoresti?multumesc de raspuns.
buna ziua,am si eu o intrebare:sunt divortata din 2003 si dupa divort trebuia sa revin la numele avut anterior,bineinteles ca nu am facut-o,acum as vrea sa imi fac buletin cu numele sotului,defapt nu ne-am despartit decat in acte ,ce ar trebui sa fac?intai trebuie sa imi fac buletin cu numele da fata si apoi sa urmez alti pasi pt obtinerea numelui avut in casatorie?prin notariat nu se poate face nimic?va multumesc mult,o zi buna!