avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate mela11

Activitate mela11

Nu stiu daca pun intrebarea unde trebuie,sau e necesar pe alt site,dar sper sa ma puteti ajuta.Am cerut alt card de sanatate,la casa de asigurari,am platit cei15,50 ron si mi-a dat foaia aceea care inlocuieste cardul,valabila 2 luni.Ei bine cele 2 luni au trecut,foaia a expirat si cardul nu a ajuns,e posibil sa intarzie sau trebuie sa ma duc din nou la ei sa fac demersurile ca sa imi elibereze alt card??Va multumesc!
Buna ziua! Am lucrat 5 luni jumatate cu contract de 3 ore pe saptamana.Cand am aflat ca sunt insarcinata i-am zis patroanei ca nu mai vreau sa lucrez ca oricum nu ma incadrez pt bani.Mai tarziu,am aflat de la casa de asigurari ca ma incadram pt banii aceia si ca nu trebuia sa renunt.E adevarat oare?!Acum cateva zile mi-a zis cineva ca daca platesc pe lunile nelucrate sau ceva de genu,pot sa iau acei bani timp de 2 ani.Acum as vrea sa stiu daca se poate asa ceva si cum sa procedez.Ma puteti ajuta???Multumesc!
Discuție pierdut permis
Buna.daca mi-am pierdut permisul de conducere de ce acte am nevoie din nou?e nevoie si de alte analize?