avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Bamse44

Activitate Bamse44

Multumesc pentru raspuns, dar sa stiti ca asta e/era modelul lor, daca platesc ultima factura cu intarziere, acea cerere de reziliere devine nula...in mod normal am doua cereri, sper sa gasesc macar una, dar ma astept ca ei sa aiba notificari in sensul asta.
Buna,
Am avut un abonament cu o firma de telefonie mobila, care a expirat, dar abonamentul mi s-a prelungit automat in fiecare luna. La un moment dat am depus cere de incetare si mi s-a spus ca trebuie sa platesc factura curenta pana la o anumita data, altfel abonamentul nu poate fi oprit. Asa s-a si intamplat, am ratat intervalul si am tot platit pe acest abonament pe mai multe luni, dar fara sa-l folosesc (plecat din tara). Cu o alta ocazie am depus cererea de incetare, dar am ratat iarasi intervalul de plata si am platit la zi dupa o perioada scurta, dar abonamentul nu mi l-au oprit (e mult mai greu decat pare sa platesti facturi daca ne esti in tara). Plecat din tara si fara sa folosesc acel sim, am tot fost facturat si binenteles acum sunt asaltat de recuperatori. Vreau sa stiu daca am vre-o sansa sa scap de aceste penalizari/facturari de caritate. Daca nu platesti o luna, nu inteleg dece nu mi-au suspendat abonamentul fara sa-mi factureze si alte luni...adica inteleg...hotia cu acte sau fara este sport national din pacate. Corect era sa mi se inchida acest abonament in momentul cand am platit la zi (ceea ce am facut de 2 ori). Mi se pare abuziva acesta obligatie de a plati in termenul dat de ei, atunci cand tu ai cerut incheierea colaborarii. In primul rand nu ar trebuii sa poate sa-ti prelugeasca automat contractul de capul lor. Multumesc

[Editat - 2.11 din Regulament: Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]