avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_g20

Activitate andreea_g20

Răspuns la discuția Comision agentie imobiliara
Buna din nou. Mutumesc ca mi-ati raspuns. Am primit o copie ieri dupa hartia pe care am semnat-o fara sa citesc si acolo scrie ca e un contract de intermediere. Teoretic trebuie sa ii platesc comisionul numai ca agentu respectiv a venit sa imi arate apartamentul cu fiul proprietarei ori eu, dupa 3 luni cand l-am cumparat, l-am cumparat de a adevarata proprietara care culmea nu are semnat niciun contract cu agentia respectiva. Deci cum fac? Agentul imi cere mie bani dar el nu are niciun contract cu fosta proprietara
Buna! In mai 2012 mi-am cumparat apartament. Am sunat la nr de tel si am mers sa vad ap. M-am intalnit cu agentul imobiliar si cu proprietarul. Mi-a placut apartamentul si le-am spus ca ii voi suna daca ma hotarasc. Agentul mi-a dat sa semnez o hartie si gata. Mi-a spus ca eu oricum nu trebuie sa platesc nimic pt ca nu am apelat la agentie. Proprietarul plateste. Dupa o saptamana m-am intalnit cu proprietarul care ma stia din vedere si mi-a zis ca ne vinde apartamentul dar ca a renuntat la agentie. Nu aveam nr. de tel al proprietarului. Mie imi era indiferent. A contat ca a fost dispus sa astepte pt ca l-am luat prin prima casa. Acum, dupa 6 luni, m-am trezit cu agentul imobiliar la usa amnintandu-ma ca ma actioneaza in instanta. Ce sa fac? Eu l-am crezut pe proprietar cand a spus ca a renuntat la agentie. ba mai mult, -am sunat pe proprietar si mi-a zis ca pe el nu l-a contactat nimeni. Ns ce intelegere au avut.