nu critic , chiar le multumesc (si lor si dumneavoastra pentru ca mi-ati raspuns) ;daca ce mi-au spus este adevarat.
problema e ca mi se pare ca e destul de dubios sa scapam cu atat, tinand cont ca am dat si declaratii...
agentii de politie au fost sesizati , ne-au luat declaratii fara a fi prezenti parinti, chiar ei au fost cei ce au spus ca nu avem motiv de ingrijorare. de aici si confuzia mea .acum realizez ce inconstienta am putut sa fiu.
Buna ziua !
Acum 2 zile , impreuna cu verisoara mea (ambele suntem minore), intr-un moment de teribilism si nesabunita am furat dintr-un magazin(a fost prima abatere)#-o#-o.La iesire , 2 paznici ne-au oprit , si ne-au perchezitionat .Am recunoscut fapta , am platit obiectele respective ( in valoare de 30 de lei) .Am dat cate o declaratie politiei explicand motivele si manifestandu-ne regretul.Agentii ne-au asigurat ca nu se va instiinta scoala , si nici parintii.
sunt foarte sceptica in legatura cu 'promisiunile' agentilor si speriata de o viitoare amenda ( nu mi s-a mentionat nimic de ea pe parcursul interogarii) ,dar si de un cazier patat .Se poate evita instiintarea scolii, si cum imi poate afecta acest lucru admiterea la facultate?Dar mai ales, ce se va intampla mai departe? sunt foarte confuza.