avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1864 soluții astăzi
Forum Activitate mircea25

Activitate mircea25

Buna seara,

Stiu ca, in momentul de fata, cfr OUG 63/2012 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, Art III Alin (3) prevedeca : "In aplicarea prevederilor alin. (2), coordonatorii locali vor instiinta asociatiile de proprietari asupra prevederilor prezentei ordonante de urgenta si vor solicita actualizarea acordului acestora de inscriere/mentinere in programul local, in termen de 30 de zile de la data intrari in vigoare a prezentei ordonante de urgenta. In acest caz, hotararea asociatiei de proprietari va fi luata in unanimitate, in conditiile art. I pct. 13 din prezenta ordonanta de urgenta. "

Concret, in cadrul asociatiei din care fac parte, exista un singur vot impotriva demararii proiectului de reabilitare termica. Restul locatarilor sunt pentru acest proiect. As dori sa stiu, daca se poate, daca exista un mod legal de a "forta" votul, fiind un bloc cu numerosi locatari.

In cazul locuintei parintilor, datorita faptului ca s-a opus un numar mare de locatari, reabilitarea s-a facut individual, astfel incat blocul nu a fost complet reabilitat.

Va multumesc anticipat pentru orice informatii