avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Activitate lacramioara_ilie

Activitate lacramioara_ilie

Răspuns la discuția Firma sau persoana fizica?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Firma sau persoana fizica?
Ptr intreprindere individuala nu este nevoie de calificare in domeniu? Cam care sunt conditiile si pasii pe care ar trebui sa-i urmam! Va multumim!
Răspuns la discuția Firma sau persoana fizica?
Da ar fi simplu si daca ar exista un curs de calificare in domeniu.Am cautat pe internet dar nu gasesc asa ceva si nici nu stiu mai exact ce curs ar trebui facut! Va multumesc!
Buna ziua! Eu si sotul meu vrem sa incepem o afacere de familie si anume: inscriptionari pe ceramica. Nu stim insa daca este necesar sa infiintam o firma sau putem face acest lucru ca persoana fizica autorizata.Va rugam sa ne spuneti cum este cel mai bine si care ar fi pasii! Va multumim!
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!Sunt in concediu crestere copil si doresc sa fac al doi-lea copilas.Baietelul meu face 2 ani in luna octombrie. Daca raman insarcinata acum ar trebui sa nasc tot in octombrie.Intrebarea este: daca nasc in octombrie sau in noiembrie, mai beneficiez de indemnizatie crestere copil? Concediul de crestere copil ar fi de un an sau pot opta tot pentru 2 ani? Angajatorul are dreptul sa ma dea afara? (mentionez ca lucrez intr-o institutie de stata) Va multumesc!