avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate danys23

Activitate danys23

Răspuns la discuția accident
Mă deranjeza faptul că şi-a scos atît de multe zile de spitalizare,bănuiesc că să poată să ceară mai multă despăgubire.
Nu se poate face nimic în acest sens,să contesti zilele de spitalizare,accidentul,nu a fost aşa de grav?
Discuție accident
tatal meu,a avut acum aproape o luna un accident,a lovit o femeie pe trecerea de pietoni,accidentul a fost unul mai usor ,nu a avut viteza mare,practic mai mult a impins-o ,ea a cazut s-a lovit la cot si si-a spart ochelarii,initial ea nu a vrut sa mearga la spital pe motiv ca nu are nimic ,dar tata a insistat si a dus-o la spital , acolo avenit si politia si a constat cele intimplate. A suflat in fiola(rezultat negativ),au expertizat masina( este ok) si au spus sa ne intelegem,sintem de acord, trecerea de pietoni e trecere de pietoni, nu avem ce face desi poate ea nu s-a asigurat corespunzator. Marea problema este ca ea,si-a scos 21 de zile de spitalizare si vrea 1500E daune(spitalizare+daune). Mi se pare c-am mult ,in cazul in care atunci nu a ramas internata si nu a avut vreo fractura sau interventie chirurgicala. Tatal-meu a vorbit cu siguratoru si a spus sa mearga cu ea la ei ca o despagubeste. Ea nu vrea sa astepte dupa asigurare si vrea bani,daca nu, il da in judecata. rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat sau cu ceva informatii. multumesc