avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate ellamiki

Activitate ellamiki

As dori sa va pun o intrebare referitoare la una din situatiile in care sunt implicata si anume aceea de a renunta la casa ptr ca banca nu imi prelungeste termenul de plata a ratelor si mi-o scoate la licitatie ptr 2000 de euro si 2700 cheltuieli de judecata iar d-na expert mi-a spus ca o vinde la pretul pe care il are banca de recuperat.Mai mult de atat in 2011 in iulie cand sotul meu s-a dus la banca sa plateasca rata de 160 de euro i s-a spus ca a platit aceasta rata inutil ptr.ca banca a facut dosar in tribunal. Un an de zile nu am platit pana cand sotul meu a primit o scrisoare acasa sa se prezinte la o D-na expert unde i s –a spus ca nu s-a vandut pana acum ca era o suma mica de recuperat respectiv la vremea aceea 4000 de euro.Sotul meu a facut o cerere unde i s-a cerut ca pana in februarie 2013 va achita suma ca sa nu o mai bage in tribunal.A platit cate 250 de euro lunar incepand din martie si nu amm achitat-optr ca intre timp a adecedat.Ma intereseaza daca banca vinde casa cu 3000 de euro sa-si recupereze banii?si daca am voie sa fac succesiunea cu fiica mea in cazul unei ipoteci? Va multumesc.