avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate ileana30

Activitate ileana30

Buna seara. Sunt mamica unui baietel cu autism atipic, cu certificat CES insotit de shadow. Avem numeroase probleme cu invatatoarea, indrumatorul acesteia ( invatatoarea e la prima serie in sistem waldorf de stat cu 6 copii in clasa) si cu directoarea institutiei. Este in desfasurare un control de la inspectorat, in urma sesizarilor mele privind umilintele la care este supus baietelul meu. In urma acestora invatatoarea a cerut sa redactam pv pt fiecare sedinta ( asa cum ar fi trebuit in mod normal). Am sugerat sa inregistram ședințele de pe zoom ca ar fi mai usor pt toata lumea, insa aceasta a transmis ca nu putem noi modifica regulamentul institutiei. Intrebarea mea este: in baza carei legi pot solicita inregistrarea acestor sedinte (de-a lungul timpului s-au discutat autostimularile baielelului meu, date de autism, de fata cu toti parintii, pt ca ulterior sa nu mai recunoasca nimic invatatoarea)? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Răspuns la discuția zona verde
Ma regasesc in aceeasi situatie ca si dvs. Importanta este categoria de zona verde in care se incadreaza proprietatea dvs, pt ca exista specificata in Regulamentul local de Urbanism posibilitatea construirii, in anumite conditii, pe unele din zonele verzi (V1a, V1b etc...) Orientati-va catre una dintre functiunile prezentate acolo (spatii comerciale, sala de sport etc) si sperati la un raspuns pozitiv, asa cum si noi asteptam de mai bine de 3 luni de la primarul "care este".