avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zona verde
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zona verde

Am mostenit un teren de la tatal meu veteran de razboi,500mp loc de casa. Am depus actele ptr. urbanism urmind sa construiesc pe acest teren. Am primis aviz nefavorabil deoarece zona unde este terenul si unde au mai primit 25 de veterani a fost trecuta in zona verde a orasului si nu se poate construi nimic conform legii. Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce sa fac,terenul e intabulat,platesc impozit de 8 ani si sintem 25 de persoane in aceasta situatie,eventual un proces colectiv sau individual?. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ileana30 , utilizator 22:51, 21 Ianuarie 2013
Chiar nimeni nu are o idee,ce s-ar putea face? Va rog mult sa-mi raspundeti
Nu-mi vine sa cred ca nimeni nu a fost in situatie asemanatoare.Chiar nimeni nu a facut nimic?Va rog daca aveti macar o idee ce s-ar putea face sa-mi scrieti.Multumesc
Ma regasesc in aceeasi situatie ca si dvs. Importanta este categoria de zona verde in care se incadreaza proprietatea dvs, pt ca exista specificata in Regulamentul local de Urbanism posibilitatea construirii, in anumite conditii, pe unele din zonele verzi (V1a, V1b etc...) Orientati-va catre una dintre functiunile prezentate acolo (spatii comerciale, sala de sport etc) si sperati la un raspuns pozitiv, asa cum si noi asteptam de mai bine de 3 luni de la primarul "care este".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pug expirat / zona incadrare v1a ContSters499122 ContSters499122 Buna seara, Expun \'mica mea istorie\' in speranta ca poate imi dati o noua idee pentru solutionarea situatiei in care ma regasesc, si anume: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi marinelapedestru marinelapedestru Am mai pus aceasta intrebare si nimeni nu mi-a raspuns,nu pot sa cred ca nimeni ,chiar nimeni nu este intr-o situatie ca a mea,vreau sa construiesc pe terenul ... (vezi toată discuția)
Pe un teren primaria vrea sa construiasca 2 strazi iar pe celalalt l-au incadrat la spatii verzi oannaville oannaville Buna ziua, Detin doua terenuri la marginea Bucurestiului in Sectorul 3 pentru care am scos certificat de urbanism. Terenul nr. 1: -> este traversat ... (vezi toată discuția)