avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate Criskis

Activitate Criskis

Buna ziua,
Prin prezenta va rog sa ma ajutati pe tema prelungirii termenului de valabilitate al contractelor de vanzare-cumparare incheiate cu diversi clienti. Problema este urmatoarea: cu ceva timp in urma am intocmit acte aditionale de prelungire a valabilitatii perioadei contractuale in care aveam stipulat:
,, Durata contractelor se va prelungi automat cu perioade succesive de câte 1 an, dacă niciuna dintre părţi nu notifică în scris încetarea contractului cu cel puţin 30 zile anterior datei de expirare a duratei sale.”
Noi am vrea sa revenim totusi la prelungirea stas pentru perioada de 1 an(fara prelungire automata) intrucat am inteles ca in Instanta daca se ajunge cu un astfel de contract prelungit nu prea are sustinere din punct de vedere juridic.
Va rog frumos sa-mi spuneti la ce Lege(Articol)sa facem referire in momentul in care propunem clientilor revenirea la Actul aditional de prelungire contractuala de 1 an.Iar daca totusi acest tip de act aditional cu prelungire automata este valabil, va rog de asemenea sa-mi spuneti.
Astept raspunsul dumneavoastra,pentru care va multumesc anticipat.

Cred ca nu s-a inteles intrebarea:este recunoscut in Instanta un Act Aditional de prelungire automata a valabilitatii unui contract de vanzare-cumparare ,cu perioade succesive de un an?Spre exemplu prelungirea valabilitatii unui contract s-a efectuat in data de 15.02.2009, pe un an si se prelungeste automat cu perioade succesive de un an. Cat timp este valabila aceasta autoprelungire? In momentul de fata mai este valabil?Daca se ajunge in Instanta cu un astfel de contract este recunoscut ca fiind valabil sau este expirata perioada de valabilitate?
Multumesc.
Buna ziua,
Prin prezenta va rog sa ma ajutati pe tema prelungirii termenului de valabilitate al contractelor de vanzare-cumparare incheiate cu diversi clienti. Problema este urmatoarea: cu ceva timp in urma am intocmit acte aditionale de prelungire a valabilitatii perioadei contractuale in care aveam stipulat:
,, Durata contractelor se va prelungi automat cu perioade succesive de câte 1 an, dacă niciuna dintre părţi nu notifică în scris încetarea contractului cu cel puţin 30 zile anterior datei de expirare a duratei sale.”
Noi am vrea sa revenim totusi la prelungirea stas pentru perioada de 12 luni, intrucat am inteles ca in Instanta daca se ajunge cu un astfel de contract prelungit nu prea are sustinere din punct de vedere juridic.
Va rog frumos sa-mi spuneti la ce Lege(Articol)sa facem referire in momentul in care propunem clientilor revenirea la Actul aditional de prelungire contractuala de 1 an.Iar daca totusi acest tip de act aditional cu prelungire automata este valabil, va rog de asemenea sa-mi spuneti.
Astept raspunsul dumneavoastra,pentru care va multumesc anticipat.
Buna seara,
Lucrez la o firma cu aproximativ 30 angajati. Pe contractul de angajare inspectorul de personal mi-a ,,gresit" functia, eu am sesisat dupa ce am semnat , avand incredere in acea persoana. Dupa o saptamana , la solicitarea mea a modificat pe contractul de munca(exemplarul meu),astfel:a taiat functia scrisa gresit, a semnat si stampilat, a trecut functia corecta , spunand ca a modificat si online in revisal. Am devenit suspicioasa si nu stiu daca acest lucru e posibil fara o decizie in prealabil. As vrea sa pot verifica acest lucru, insa nu stiu cum . Puteti sa-mi dati un sfat?