Domnule Ciprian_st nu iti doresc decat sa fi implicat in asa ceva, sa ai un copil si sa il vezi cum ia bataie ca sa poti intelege... daca fratele meu il lovea era ultraj si in acel moment era incatusat nu era lasat sa plece asa cum a facut politistul respectiv in momentul cand si-a dat seama ce MARE GRESEALA a facut. Daca il jignea (asa cum spuneti dumneavoastra) atunci trebuia sa il pedepseasca prin amenda. Ce fel de oameni sunt astia daca imbraca o uniformna de politie si nu sunt in stare sa se poarte omeneste? Un adult de 40 si ceva de ani sa loveasca un pusti de 20? Ce minte si ce educatie are un organ din Politia Romana? Mi se pare ca faceti parte din aceste "fenomene"... un comunist care are impresia ca azi in 2013!!!!!! se face ordine intr-o lume civilizata cu pumnul. Sa va fie rusine ca nu sunteti in stare sa judecati !
Buna ziua, am nevoie, va rog, de pareri competente... in urma cu 3 zile fratele meu a fost cu un grup de prieteni prin oras si fara sa fie vinovat s-au trezit intr-o "incaierare" cu alti tipi... dupa ce au luat bataie tot pe ei i-au ridicat politistii si i-au dus la sectie. Fratele meu a refuzat sa semneze declaratia pe care politistul il forta sa o semneze asa cum credea dumnealui ca s-a intamplat timp in care ne-a chemat pe noi (familia acolo). Dupa 5 min. de asteptare in incinta sectiei vedem printr-un geam cum un politist il loveste cu pumni si apoi un jandarm il tine de gat si politistul il ataca cu brutalitate (am fost 3 martori si am vazut clar ca fratele meu nu l-a atins si nu a ripostat). am intrat cu forta aproape am spart usa ca sa il oprim sa il loveasca pentru ca tipa... jandarmul ne-a dat afara fortat apoi dupa 5 min i-au dat drumul. am chemat ambulanta pentru ca pe fratele meu il durea foarte tare piciorul si il durea extrem de rau capul. am mers la spital unde a fost supus investigatiilor si are piciorul pus intr-o atela (nu a fost nevoie sa il bage il gips). a dupa ce am plecat de la spital am mers la sectie sa facem plangere si ne-au trimis la inspectorat. a doua zi am fost la inspectorat dupa care ne-au trimis la sectia. acolo fratelui si mamei mele li s-a vorbit foarte urat si s-au purtat cu ei de parca erau niste infractori foarte periculosi, timp in care fratele meu (mai ales ca este foarteeeeee speriat si terorizat) de frica a inceput sa filmeze si politisti au vazut. Au amenintat ca le dau 6000 lei amenda ca au filmat in institutia publica DACA vor face plangeri si sesizari mai departe dupa incidentul in care fratele meu a fost batut. Si inca ceva: oricum au trimis acasa o amenda de 500 lei pentru deranjarea linistii publice. Ce este de facut in asemenea cazuri?
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
As dori sa infiintez un SRL pentru transport marfa, momentan doar in Romania, cu un capital social de 1000 ron. Problema este ca nu detin foarte multi bani si nici autoutilitare si as dori sa fac un credit bancar pe persoana fizica pentru a achizitiona macar 2 autoutilitare. Este posibil ca acea suma sa o aduc in firma ca aport de capital (sub forma de imprumut) si in timp sa pot recupera banii?
Deasemenea, din cate stiu nu ii trebuie nici firmei, nici viitorilor angajati (soferi) atestat transport marfa, este corect?