avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Biancu

Activitate Biancu

Inca o data multumesc pentru raspuns si promtitudine! O sa merg luni sa fac aceasta hartie si o sa va anunt care a fost finalizarea cazului.
O zi buna!

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Multumesc pentru raspuns !
Ideea este in felul urmator, telefonul a fost luat acum un an jumatate de la digi, l-a folosit sotia,iar acum am vrut sa ii dau o revenire la setarile din fabrica si nu a mers. Am mers la cateva service-uri gsm si mi-au spus ca este o chinezarie si pana nu le-am aratat factura nu au crezut ca digi vand asa ceva si au spus ca acestor telefoane nu se poate face nimic deoarece vin cu soft pentru China. Apoi am dat telefonul celor de la digi sa imi faca ei resoftarea si surpriza , imi anuleaza garantia pe motiv de soc mecanic( intr-adevar telefonul are cateva urme pe carcasa).
Sa inteleg ca in cateveva zile cand o sa revina din fabrica voi ramane cu o chinezarie neutilizabila?

Ares-3 a scris:

Din păcate, chiar dacă au răspuns foarte târziu, ziceți că au făcut-o în termen.

Cu o reclamatie la ANPC pentru stornarea facturii sau a telefonului credeti ca rezolv ceva?

Cereți asta întâi vânzătorului, așa e procedura - să încercați prima dată rezolvarea pe cale amiabilă, dar dacă vreți să faceți reclamația numai din cauză că nu au răspuns mai devreme mi-e teamă că ar fi inutil.

Telefonul a fost predat vanzatorului, in cazul meu digi mobil. Intrebarea mea era, in cele 15 zile ei trebuiau sa imi returneze telefonul sau sa ma instinteze ca nu va putea fi reparat si ca imi pierde garantia pe motiv de soc mecanic?! Cu o reclamatie la ANPC pentru stornarea facturii sau a telefonului credeti ca rezolv ceva? Multumesc!
Chiar nimeni nu poate da un raspuns ?
Buna ziua! Cum s-a solutionat pana la urma cazul? Si eu sunt in aceeasi situatie , azi am fost instiintat ca mi-a fost anulata garantie pe motiv de soc mecanic, maine (28.06) ar fi 15 zile de la data predarii telefonului. Cele 15 zile se implinesc in momentul instiintarii sau in momentul primirii produsului ?
Multumesc !
Buna seara,sunt din Caras Severin si m-ar interesa un avocat cu experienta in recuperari taxa auto pentru Caras. Masina am inmatrculat-o in mai 2012.
Multumesc !