Am avut un accident rutier in care eu am fost victima,si autor.in consecinta eu am si condus,nu a mai fost implicat nimeni nici material ,nici fizic. Transportat la spital in stare de coma,m-i s-au recoltat probe biologice si s-a descoperit alcolemie de 1,4 %in singe.Problema mea este urmatoarea:in 4 martie 2013 se implinesc 2 ani de cind a avut loc accidentul si inca nu am un raspuns,mai exact nu am fost chemat in judecata,nu am primit o sentinta;Am facut mai multe memorii si la Procuratura si la Politie si raspunsul lor a fost unul cu "copy paste"ca dosarul nu este o prioritate sint altele mai grave".Faptul ca pe aceasta perioada permisul meu este suspendat,e consecinta faptelor mele doar,ca eu sint sofer profesionost si nu este grav ca nu-mi mai pot cistiga existenta,si intretine familia,ma gindesc ca probabil la un moment dat se va pronunta o sentinta,cu,o anumita pedeapsa,care va curge de la momentul pronuntarii.In concluzie voi fi lipsit de dreptul de a profesa ,mai mult decat au fost pedepsiti,vinovatii ptr mortii Revolutiei din 1989.
Poate sa-mi spuna si mie cineva ce trebuie sa fac sa-mi primesc si eu pedeapsa,cuvenita dealtfel,nu dupa ce voi iesi la pensie.