Am avut un accident rutier in care eu am fost victima,si autor.in consecinta eu am si condus,nu a mai fost implicat nimeni nici material ,nici fizic. Transportat la spital in stare de coma,m-i s-au recoltat probe biologice si s-a descoperit alcolemie de 1,4 %in singe.Problema mea este urmatoarea:in 4 martie 2013 se implinesc 2 ani de cind a avut loc accidentul si inca nu am un raspuns,mai exact nu am fost chemat in judecata,nu am primit o sentinta;Am facut mai multe memorii si la Procuratura si la Politie si raspunsul lor a fost unul cu "copy paste"ca dosarul nu este o prioritate sint altele mai grave".Faptul ca pe aceasta perioada permisul meu este suspendat,e consecinta faptelor mele doar,ca eu sint sofer profesionost si nu este grav ca nu-mi mai pot cistiga existenta,si intretine familia,ma gindesc ca probabil la un moment dat se va pronunta o sentinta,cu,o anumita pedeapsa,care va curge de la momentul pronuntarii.In concluzie voi fi lipsit de dreptul de a profesa ,mai mult decat au fost pedepsiti,vinovatii ptr mortii Revolutiei din 1989.
Poate sa-mi spuna si mie cineva ce trebuie sa fac sa-mi primesc si eu pedeapsa,cuvenita dealtfel,nu dupa ce voi iesi la pensie.
Se va ajunge şi acolo, dar din păcate , pe lângă consecinţa , cel mai probail a aplicării unei pedepse pentru conducere cu o asemenea alcoolemmie, permisul dvs. se va anula . Dacă veţi primi o pedeapsă cu suspendarea executării pedepsei, veţi putea susţine din nou examen pentru obţinere permis , după un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, ori în caz de pedesepsă cu executare , în 6 luni de la terminarea executării.
Alcool la volan 1.45
XMEN
buna ziua, pe 15 aprilie am fost prins baut la volan, dupa rezultatele analizelor de sange am avut 1,45 la prima recoltare si 1,20 la a doua. Din ce am inteles ... (vezi toată discuția)