buna ziua multumesc frumos pentru raspuns.Asta este singura metoda sal dau in judecata,altceva nu exista ?nu prea dispun de banii deasta va intreb si nici nu stiu ce sume se aloca,nu am mai facut asa cva niciodata.
Buna ziua,am si eu o problema mai complicata zic eu la care nu mi-a raspuns sau nu ma lamurit nimeni sunt mostenitor pe un teren da 1 hectar provenit de la mama mea pe acest teren am fost foarte rar iar cand m-am intreseat si gasisem sal dau in arenda domni de la primarie mi-au atras atentia ca nu mai am 1 hectar.Pe actul meu am un vecin in partea de vest a locului cel putin din schita actului meu acum cand am ajuns pe teren in partea de nord unde ma invecinam cu un drum silvic il am acum pe vecinu din vest.Am luat comisia de la primarie iar dansi dand un raspuns arunacat sa il dau in judecata pe vecinul pentru ca ei nu stiu si nu se baga,dar domni nu imi da un raspuns clar daca el are acte pe tot terenul lui ,am intrebat de schita topografica la care mi-au raspuns ca nu au asa ceva.Eu banuiesc o problema sau un accept de la dumnealor dar nu pot sa acuz pe nimeni pana nu am cateva dovezi.Cum pot proceda legal sa imi iau partea de teren din schita terenului de propietate pe care eu o detin sa ii conving pe domni de la primarie ca vecinul meu a intrat pe terenul meu.Iar domnii de laprimarie ii tin parte eu nefiind din aceea localitate dandumi sfat sal dau in judecata.Eu nu doresc deocamdata sa-l dau in judecata dar vreau sa le arat si sa le demonstrez domnilor ca e terneul meu cu toate ca am schita si titlu de propietate.Datimi un sfat si unde sa ma duc sa mi se dea exact suprafata care o am in schita nu pe langa sau pe drumuri dupa domnii de la primarie.Va multumesc