avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate fanige

Activitate fanige

Buna ziua,

In urma cu 2 ani am primit o poprire pe salariu pentru un credit de la un executor unde sunt mentionate cheltuieli de executare. La vremea respectiva aveam deja alta poprire si nu s-a putut da curs si acestei popriri. Acum am primit iar de la executorul respectiv o alta poprire, la care la suma comunicata acum doi ani au adaugat iar alte cheltuieli de executare.

Este in regula?
Discuție oug 44/2015
Buna ziua,

Cum trimit o notificare la anaf sa beneficiez de oug44/2015?
Am un contract de mandat cu o firma broker asigurari din 2014, iar pe anul trecut am realizat venituri sub valoarea indicelui social de referinta.

Am incercat sa depun dosarul la somaj si mi s-a cerut sa inchid acest contract pe motiv ca nu este o activitate autorizata conform legii.

Nu sunt de acord cu aceasta opinie.Am depus dosarul dar mi s-a spus ca sigur o sa se refuze.

am pana la urma conform legii la somaj?

Multumesc.

am primit citatie de executate silita la un credit nevoi personale, la care nu am mai platit rate de 18 luni cu penalitati la suma intregului credit care mi-a triplat suma care trebuie rambursata.Care era termenul legal in care trebuia sa ma execute silit?

Puteam sa primesc citatie si peste 5 ani de la neplata ratelor cu suma penalizatoare de 5 ori mai mare ca suma creditului?