avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

executare credit nevoi personale

am primit citatie de executate silita la un credit nevoi personale, la care nu am mai platit rate de 18 luni cu penalitati la suma intregului credit care mi-a triplat suma care trebuie rambursata.Care era termenul legal in care trebuia sa ma execute silit?

Puteam sa primesc citatie si peste 5 ani de la neplata ratelor cu suma penalizatoare de 5 ori mai mare ca suma creditului?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:12, 29 Ianuarie 2013
3 ani.
Da, puteati primi si dupa 5, diferenta era ca nu va putea executa silit, dreptul sau la actiune fiind prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)
Prescriptie incuviintare executare silita corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)