"Noi romanii" cind ne mutam ne facem viza de flotant care se aplica pe verso la actul de identitate.Nu cred ca s-a inteles dar nu e o schimbare de DOMICILIU.Taxa de eliberare a permisului de sedere e de 260 ron deci nu o suma infima.noi s-ar putea sa ne mutam iar peste citeva luni(depinde de serviciul sotului)si de fiecare data trebuie sa eliberam un permis de sedere.INTREBAREA E NU EXISTA O ALTA VARIANTA?(poate cum procedam noi romanii,cu un stiker pe verso?)
Sotul meu are permis de sedere temporara valabil pina in 2017, fiind membru de familie cetatean roman.Permisul a fost eliberat pe o adresa din Constanta.Acum ne-am mutat pentru o perioada in alta localitate.AM fost contactati de politia teritoriala serviciul emigranti si ni se cere eliberarea altui permis de sedere
(cu toate actele si TAXELE)necesare.Ne trebuie o asa zisa viza de flotant dar spun ca nu se face pt straini........cu permise de sedere temporara.Chiar trebuie de cite ori ne mutam sa eliberam un nou permis de sedere temporara?#-o(am platit amenda ca nu am anuntat schimbarea de domiciliu in 15 zile=D>)