avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletabeatrice

Activitate nicoletabeatrice

Răspuns la discuția speta
va multumesc pentru opinie
Discuție speta
buna ziua, am urmatoarea speta;
la data de 29 iunie 2012, ora 23,15, in incinta unui club de noapte din bucuresti a izbucnit spontan spontan intre 2 dintre clientii clubului.x si y.
personalul de paza al clubului,fara sa anunte politia'acesta a sunat doi prieteni,pe care i-a cghemat in fata clubului, precizindu-le ca vrea sa il omoare pe y pentru ca a fost dat afara din club.
in jurul orei 1,00 /30 iunie 2012/ y a parasit clubul,insotit de z. in fata clubului il asteptau x, impreuna cu q si w, acesta din urma in virsta de 17 ani.
x si w au inceput sa ii aplice lui y mai multe lovituri cu bate de baseball metalice, in timp ce q il impiedica pe z sa intervina in favoarea lui y .la un moment dat, w a scos din buzunar un cutit cu care i-a aplicat mai multe lovituri lui y in zona abdominala.
intrucat y si-a pierdut cunostinta,x q si w au fugit,iar z a alertat personalul clubului si serviciile de urgenta - politie si salvare, dar pana la sosirea acestora y a decedat. in urma autopsiei s-a onstatat ca y a decedat ca urmare a loviturilor primite in cap de y , care i-au produs leziuni incompatibile cu viata si nu ca urmare a loviturilor cu cutitul, care nu afectasera niciun organ vital.
care e incadrarea juridica a faptelor tuturor persoanelor implicate
va rog frumos sa imi spuneti punctul dumneavoastra de vedere referitor la speta mea

ma intereseaza urmatoarele aspecte:

numarul de participanti la in fractiune

calitatea de participant ( autor, coautor, instigator, complice )

capacitatea ceruta de legea penala a participantilor

locul si data savarsirii infractiunii

procurarea/obtinerea de mijloace folosite pentru savarsirea infractiunii

cauza decesului lui y

va multumesc anticipat nicoleta zmeu