Desi au trecut cateva zile de la intrarea in noul an , doresc tuturor sa aiba parte e un an minunat cu multa sanatate si armonie !
Bineinteles ca pentru a ne bucura de armonire, e musai sa ne descotorosim de micile probleme care ar putea apare si care ,bineinteles ca nu intarzie sa se iveasca aproape la orice pas. Asadar , va rog sa-mi dati un sfat pentru a putea depasi o astfel de problema; va multumesc anticipat!
So, sunt in momentul acesta pe cale sa-mi cumpar o casuta de vacanta la care visez de o vesnicie...E minunata e cocheta , e relativ ieftina ...ce sa zic, era aproape imposibil sa nu apara o problema. Ei , cei care vand aceasta casa , nu se mai ocupa de ea si nu au folosit-o decat foarte rar, casa fiind astfel practic nelocuita decat ocazional. Probabil speculand aceasta situatie , vecinul din fata , si-a construit o ditamai casoaia intrand practic cu aproape 2 metri in curtea viitoarei noastre casute.Acuma , ce sa zic , atat de mult imi doresc aceasta casa incat as accepta si situatia asta dar , as vrea totusi sa am o discutie cu vecinii acestia ,,invadatori" ; nu as vrea sa ma trezesc mai tarziu cu vreo alta minune.
Aceasta fiind povestea mea , as vrea sa stiu daca exista vreo lege care sa pedepseasca aceste ,, invazii''- in situatia in care casa vecinului e deja construita - si la ce pedepse se expune cel ce incalca in acest mod o proprietate privata.
Sper ca nu v-am incarcat cu prea multe detalii si astept cu nerabdare un raspuns !!!