avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate alenatrans

Activitate alenatrans

Buna ziua.Am infiintat un srl pe 15.05.2014,dupa infiintare nu am fost la finante sa declar tva(vroiam neplatitor),am optat pentru veniturile microintreprinderilor.Srl e cu unic asociat(eu),nu am angajat nu am eliberat nu am incasat nici o factura pur si simplu nu am nici un fel de activitate.Din cauza banilor trebuie sa mai astept(2,3 luni) sa pot rula pe firma(vreau sa deschid un magazin).Din ce am citit trebuie sa depun o declaratie 100(cred) cu venituri 0.Suntem in data de 29 iunie si nu stiu cand ar trebui depusa sau am luat deja amenda?Rog cei in masura sa ma lamureasca.Sunt la inceput de drum si nu mi-ar pica bine o amenda.Cand ar fi un ultimatum in cazul meu?
Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.
Buna seara.Detin toata documentatia necesara business-ului din titlu(vreau sa vand prin intermediul unui magazin la strada furaje,pui vii,custi animale,etc).Mentionez ca ma voi ocupa personal de aceasta afacere.Ma intereseaza pentru ce forma de organizare fiscala as putea opta in ceea ce priveste activitatea ce vreau sa o desfasor.Din cate m-am interesat ,daca vreau sa fac un pfa imi trebuie studii in domeniu(de ex. eu sunt jurist,imi trebuie studii veterinare...).As dori sa stiu de la cineva in masura aceste detalii.Daca afacerea imi va merge voi dori sa fac un credit(srl,pfa,ii,if),iarasi ce forma de organizare ma va avantaja in obtinerea acestuia. Va multumesc anticipat si va doresc succes in activitatile d-voastra.