avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii obligatorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii obligatorii

Buna ziua.Am infiintat un srl pe 15.05.2014,dupa infiintare nu am fost la finante sa declar tva(vroiam neplatitor),am optat pentru veniturile microintreprinderilor.Srl e cu unic asociat(eu),nu am angajat nu am eliberat nu am incasat nici o factura pur si simplu nu am nici un fel de activitate.Din cauza banilor trebuie sa mai astept(2,3 luni) sa pot rula pe firma(vreau sa deschid un magazin).Din ce am citit trebuie sa depun o declaratie 100(cred) cu venituri 0.Suntem in data de 29 iunie si nu stiu cand ar trebui depusa sau am luat deja amenda?Rog cei in masura sa ma lamureasca.Sunt la inceput de drum si nu mi-ar pica bine o amenda.Cand ar fi un ultimatum in cazul meu?
Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 10:10, 30 Iunie 2014
Buna ziua!
In cazul dvs. depuneti declaratia 100 pentru veniturile microintreprinderilor pe "zero"
pana la data de 25 iulie 2014.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Elis Ismail, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii-microinteprinderi danielandrei danielandrei Ce declaratii se depun pentru o microinteprindere neplatitoare de TVA, ce plateste impozit pe venit? (vezi toată discuția)
Ce declaratii fiscale are o firma neplatitoare de tva? petrans petrans buna ziua am o societate SRL, infiintata in 01.07.2012 , neplatitoare de TVA si nu am inregistrat pana acum nici macar o tranzactie de orice fel, nici macar ... (vezi toată discuția)
Declaratii iulie 2012 roxanandrei roxanandrei buna ziua am o microintreprindere neplatitoare de tva infiintata in 27 iunie 2012. mentionez ca nu am nici o inregistrare pe luna iunie in afar de ... (vezi toată discuția)