avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce declaratii fiscale are o firma neplatitoare de tva?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce declaratii fiscale are o firma neplatitoare de tva?

buna ziua
am o societate SRL, infiintata in 01.07.2012 , neplatitoare de TVA si nu am inregistrat pana acum nici macar o tranzactie de orice fel, nici macar cheltuielile cu infiintarea, deci este zero (0) totul. Ce declaratii trebuie sa depun pana la 25 Octombrie pentru iulie-Septembrie, daca nu am nici o activitate efectuata.
am inteles ca exista pana in 15 oct o declaratie referitoare la TVA incasat?
va multumesc tuturor de ajutor.
o zi buna

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:20, 12 Octombrie 2012
Declaratia se depune pana pe 25.10-obligativitatea depunerii este pt.platitorii de tva.
Faceti intai balanta la 30 septembrie 2012 cu toate veniturile si cheltuielile. Luati si extrasul de la banca de unde apar si acolo ceva cheltuieli cu comisioanele bancare si poate venituri din dobanzi.
Trebuie sa depuneti declaratia 100 cu impozitul pe profit corespunzator trimestrului III, pe zero. Completati si in registrul de evidenta fiscala calculul pentru trimestrul III 2012.
Termenul de depunere e pana pe 25 octombrie 2012. Declaratia o depuneti pe CD si in format tiparit , la chiseul de la finante.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
george-neagu, moderator
ce declaratie de tva ?
Dvs ati scris :
"am o societate SRL, infiintata in 01.07.2012 , neplatitoare de TVA"
Nu aveti nici o treaba cu TVA ul...
Doar D100 pana pe 25.10.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii venit - firma fara activitate MythAdrian MythAdrian Buna ziua. Am infiintat o firma in august 2012, firma care nu a avut nici un fel de activitate pana in prezent. Intrebarea era daca in aceasta situatie mai ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit firma noua rebecavalentina rebecavalentina Dragii mei, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o firma nou infiintata. In luna septembrie sunt taxele onrc si notar, depunere capital social. ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)