Dragii mei, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o firma nou infiintata.
In luna septembrie sunt taxele onrc si notar, depunere capital social. Certificatul de inmatriculare e pe octombrie. La administratie am de pus 098 si am luat Reg unic. Am vrut sa depun 010 si nu mi l-a primit. Tva imi iese maine si sunt declarata la trimestru. Sunt cu impozit pe venit 3% (asa mi-a zis la administratie) Intrebarile mele sunt:
1) Trebuie sa depun ceva, vreo declaratie pentru luna septembrie in ciuda faptului ca certificatul de la onrc are data de 02.10?
2) Ce declaratii trebuie depuse si cand pentru firma noua?
Va multumesc tare mult!
Actele sunt din octombrie, deci pentru trimestrul III care are termen de depunere 25 octombrie, nu aveti nimic de depus.
Pentru trimestrul IV 2013 cu termenul de depunere si de plata 25 ianuarie 2014, veti depune declaratia 100 cu impozitul pe venitul microintreprinderilor de 3%, declaratia 300 cu decontul de tva si 394 cu facturile.
Le puteti depune direct la ghiseu, pe CD si in format tiparit pe hartie, doua exemplare.
Plata o faceti direct la ghiseu folosind doua foi de varsamant.
Firma nou infiintata
Seel
Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ... (vezi toată discuția)