avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma noua neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma noua neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit

Buna ziua
As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie sa depuna ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 19:23, 18 Octombrie 2016
La infiintare ati depus formularul 010 prin care ati inregistrat vectorul fiscal al firmei. Apoi la trimestru, pana pe 25 a primei luni de la incheierea trimestrului, de exemplu 25 aprilie, depuneti la ghiseul de la finate pe cd si listata in 2 exemplare declaratia 100 cu impozitul pe venitul microintreprinderii. Se depune chiar si cu zero.
Tot pana la acelasi termen se face si plata la trezorerie cu foaie de varsamant sau prin cont bancar cu ordin de plata, in contul unic de plata la bugetul de stat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2016
george-neagu, moderator
care este cuantumul impozitului pe venit pentru o firma infintata in 2016, care are un angajat cu norma redusa, angajat in termenul legal.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit firma noua rebecavalentina rebecavalentina Dragii mei, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o firma nou infiintata. In luna septembrie sunt taxele onrc si notar, depunere capital social. ... (vezi toată discuția)
Declaratii mariusake mariusake Buna seara, Va rog niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: 1. Firma nou infiintata neplatitoare de TVA, platitoare venituri microintreprinderi. Care ... (vezi toată discuția)
Declaratii finante florymic florymic am o firma nou infiintata in februarie 2017,platitoare de impozit pe venit,dar inca nu am deschis activitatea...ce declaratii trebuie sa depun la finante pana ... (vezi toată discuția)