avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii finante

am o firma nou infiintata in februarie 2017,platitoare de impozit pe venit,dar inca nu am deschis activitatea...ce declaratii trebuie sa depun la finante pana pe 25 martie?
Cel mai recent răspuns: florymic , utilizator 12:57, 23 Martie 2017
Daca sunteti srl microintreprindere, veti depune trimestrial, pana pe 25 a urmatoarei luni dupa incheierea trimestrului, adica 25 aprilie ca termen pentru depunerea d100. Tot pana la acele date veti face si plata impozitului pe venitul microintreprinderii atunci cand veti incepe activitatea si veti inregistra venituri. D100 se depune la ghiseu listata in doua exemplare si pe cd, chiar si cu zero.
MULTUMESC MULT !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua neplatitoare de tva si cu impozit pe venit mariusscr mariusscr Buna ziua As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere nou infiintata - declaratii, taxe si impozite silviamiu silviamiu Buna ziua, Am infiintat o microintreprindere in luna dec.2015, platitoare de impozit pe venit, si as dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl-d irishka irishka Buna ziua! Am si eu intrebare daca ma puteti ajuta. Am deschis de curand un SRL-D, am optat pentru impozit pe venit (3%), sunt neplatitor de TVA. Nu am ... (vezi toată discuția)