avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii SRL-D

Buna ziua!
Am si eu intrebare daca ma puteti ajuta.
Am deschis de curand un SRL-D, am optat pentru impozit pe venit (3%), sunt neplatitor de TVA. Nu am deocamdata angajati, ma ocup singura de firma.
Ce declaratii trebuie sa depun la ANAF?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:05, 10 Martie 2015
Depuneti declaratia 100 la trimestru pentru impozitul pe venitul microintreprinderii. Primul termen de depunere pentru 2015 e 25 aprilie. Se depune pe CD si in doua exemplare listate, la giseul de la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua neplatitoare de tva si cu impozit pe venit mariusscr mariusscr Buna ziua As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere nou infiintata - declaratii, taxe si impozite silviamiu silviamiu Buna ziua, Am infiintat o microintreprindere in luna dec.2015, platitoare de impozit pe venit, si as dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata ativitate zero dumitru negoi dumitru negoi Buna ziua am infiintat o firma srl in februarie 2019 si nu o sa am nici un fel de activitate cel putin 6/9 luni . Ce fel de declaratii trebuiesc depuse la ANAF ... (vezi toată discuția)