Buna ziua am infiintat o firma srl in februarie 2019 si nu o sa am nici un fel de activitate cel putin 6/9 luni . Ce fel de declaratii trebuiesc depuse la ANAF , la 3 luni am inteles si daca pot depune eu acele declaratii ?
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca sunteti srl microintreprindere neplatitoare de tva cu plata impozitului pe venitul microintreprinderii 3%, veti depune declaratia 100 la trimestru, pana pe 25 a lunii urmatoare inchiderii trimestrului (primul termen 25 aprilie 2019) chiar si cu zero.
Mergeti sa vedeti daca vi le accepta sa le depuneti la ghieu sau o sa trebuiasca sa le depuneti prin internet cu semnatura electronica.
Firma nou infiintata
Seel
Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.