avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Firma nou infiintata ativitate zero
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Firma nou infiintata ativitate zero

Buna ziua am infiintat o firma srl in februarie 2019 si nu o sa am nici un fel de activitate cel putin 6/9 luni . Ce fel de declaratii trebuiesc depuse la ANAF , la 3 luni am inteles si daca pot depune eu acele declaratii ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:56, 26 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti srl microintreprindere neplatitoare de tva cu plata impozitului pe venitul microintreprinderii 3%, veti depune declaratia 100 la trimestru, pana pe 25 a lunii urmatoare inchiderii trimestrului (primul termen 25 aprilie 2019) chiar si cu zero.
Mergeti sa vedeti daca vi le accepta sa le depuneti la ghieu sau o sa trebuiasca sa le depuneti prin internet cu semnatura electronica.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate infiintata in 2019 leo92 leo92 O societate infiintata in 2019 si care nu are inca activitate economica propriu-zisa, ce declaratii trebuie sa depuna? Este neplatitoare de tva (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata Seel Seel Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii microintreprindere andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, daca sunt microintreprindere, fara salariati, infiintata in martie 2013, cand trebuie sa depun primele declaratii? pe 25 aprilie? sau pe 25 iulie? ... (vezi toată discuția)