avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate Heinrich2000

Activitate Heinrich2000

Buna ziua . As dori , va rog sa stiu daca in momentul de fata se mai pot recupera propietatile confiscate de comunisti . Tatal meu a fost detinut politic , iar cand l-au arestat , familiei mele iau confiscat tot . Ar mai fi problema , ca in anii ´80 , a luat casa familiei foc , iar toate actele au luat foc . Am inteles , ca asta nu ar fi o problema deoarece ar trebui sa ma duc la arhivele securitatii si sa le scot . Eu de la parintii mei ( amandoi au decedat ) am inteles ca e vorba de teren in Prahova si casa . Problema e ca mama mea a facut acum multi ani o cerere la primaria din Ploiesti si ce au recunoscut ei ca fiind al nostru nu sunt incluse toate propietatile , tinand cont ca multe acte am inteles ca se afla la Arhivele Securitatii . Va multumesc anticipat .
Răspuns la discuția Procura
Mai intai , multumesc mult pt raspunsul prompt . Deci sa inteleg , ca este dreptul meu de a avea contractul ( incheiat intre cumparator si persoana careia i-am facut eu procura ) ca si fost propietar . In cazul in care ramane la persoana respectiva contractul , ma poate afecta intr-un fel sau poate sa imi faca ceva ? Multumesc anticipat
Discuție Procura
Buna ziua . Am avut un apartament si fiind stabilit in afara , am facut o procura de vanzare - cumparare unei persoane pt al vinde . Apartamentul a fost vandut , dar problema este ca nu am vazut contractul , incheiat cu cealalta persoana . Deci in momentul de fata nici nu stiu cum se numeste , actualul propietar . Intrebare : Contractul , trebuie sa il tina persoana caruia i-am facut eu procura sau este dreptul meu ca si fost propietar , ca sa il detin . Multumesc anticipat . Cu stima Heinrich Hodemniac