Bună ziua,
Am o nelămurire referitoare la eligibilitatea pentru a accesa un credit Prima Casa. Soțul meu deține o proprietate însă de dinainte de a ne căsători. Eu nu dețin nici o proprietate. Pot aplica pentru creditul Prima Casa?
Mulțumesc
In cazul in care in cadrul condominiumului un proprietar, membru al asociatie, are mai multe apartamente, acesta are dreptul sa voteze cu un singur vot sau cu nr. de voturi aferente nr. de apartamente detinute.
Am citit Legea 230 insa este interpretabila.
Multumesc.
Voi infiinta un cabinet stomatologic - un SRL. As dori sa stiu care sunt posibilitatile de colaborare cu medicii dentisti - contract individual de munca (ca salariat); contract de colaborare pe baza de procentaj sau contract de prestari servicii (prin calitatea lor de persoana fizica independenta).
De asemenea, as dori sa stiu daca se poate face o asociere intre SRL si CMI.
Astept raspuns cu mare nerabdare.
Multumesc!
As dori sa infiintez un SRL care, ulterior, sa fie cabinet stomatologic. Insa pentru a obtine autorizatia de functionare este necesar ca administratorul societatii sau cel putin 1/3 din membrii consiliului de administratie sa fie medici. Din ce am citit in Legea 31/1990, la SRL nu se specifica nimic despre consiliul de administratie.
As dori sa stiu daca este totusi posibil sa se stabileasca acest consiliul de administratie in cazul unui SRL, si daca este posibil, in ce conditii se poate face.
Multumesc