avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa - eligibilitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa - eligibilitate

Bună ziua,
Am o nelămurire referitoare la eligibilitatea pentru a accesa un credit Prima Casa. Soțul meu deține o proprietate însă de dinainte de a ne căsători. Eu nu dețin nici o proprietate. Pot aplica pentru creditul Prima Casa?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CorinaMT , utilizator 16:39, 24 Martie 2015
Proprietatea sotului trebuie sa aiba suprafat utila sub 50 mp.
eu nu sunt de acord. persoana care aplica ( sotia) nu are nici singura si nici impreuna cu sotul sau sotia nicio coproprietate si nici singura o casa cu mai mult sau mai putin de 50 m.
Nu ramane decat sa ne informeze daca banca o considera eligibila.
Multumesc pentru raspuns. Da, se pare ca va trebui sa merg pe la banci sa vad ce decid juristii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare titular credit "prima casa" intre cei doi co-proprietari miborion miborion Buna ziua, Am o situatie complicata si din experienta neplacuta avuta cu functionarii bancii, as dori putin ajutor in situatia urmatoare: Am cumparat prin ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa 2015 , imobil 49.5m2 + 1/8 cota parte din imobil 60m2 Crispy2014 Crispy2014 Buna seara. Am o întrebare la care juriștii băncilor răspund diferit interpretând fiecare textul de lege. Caz concret: -Soția deține un imobil cu ... (vezi toată discuția)
Prima casa Mara26111985 Mara26111985 Buna ziua. Eu si sotul meu am vrea sa ne inscriem la prima casa, dar avem o situatie mai speciala si nu stim daca ne incadram. El a primit mostenire de la ... (vezi toată discuția)