Am stat si m-am gandit mult si CRED CA AR FI O idee excelenta.Eu locuiesc Intr-o comuna DIN judetul Suceava.As vrea sa accesez Niste Fonduri europene for incepe o afacere de îngrijire propria din CONSTA în:
-Colectarea, strangerea si ambalarea fructelor de padure, ciupercilor de padure, mugurilor de brad (sirop de brad), si un CEEA ce mai ofera natura comestibil.
-Crescatorie, si iazuri for Pesti (AICI gasesc Zona de munte gasesc mult pastrav)
-Imbuteliere apa plata.o APA FOARTE buna de Munte testata in laborator.
probabil astea se incadreaza in agricultura.nu?e o comuna deci cred c e agricultura.si pt agricultura si pescuit sunt fonduri am vazut pe un site.poate imi puteti spune de ce as avea nevoie sa fac asa ceva.Dosarul ilk fac eu acasa?sau trebuie sa mi.l faca o persoana competenta?multumesc
buna seara.am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.as vrea sa fac un dosar pentru fonduri europene si sa imi incep propria afacere.pot face asta daca nu am inca o firma?daca da de ce acte as avea nevoie si cum ar trebui facut dosarul?daca ma puteti ajuta.va multumesc