avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

buna seara.am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.as vrea sa fac un dosar pentru fonduri europene si sa imi incep propria afacere.pot face asta daca nu am inca o firma?daca da de ce acte as avea nevoie si cum ar trebui facut dosarul?daca ma puteti ajuta.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:58, 4 Februarie 2013
Mai intai trebuie sa faceti o forma legal constituita.
Care ar fi domeniul pe care sa va desfasurati activitatea?
Unde se va desfasura activitatea? mediul rural sau urban?
Care este varsta dvs?
Ce anume doriti sa contina dosarul pentru fonduri europene?

Sfatul meu este sa incercati , in primul rand sa va informati in ceea ce reprezinta aceste fonduri, pentru ce anume se acorda,daca ceea ce doriti dvs este si in sfera de finantare a fondurilor fie europene fie guvernamentale.
Recomand din toata inima a incerca sa faceti cursuri privind finantarile si privind modul de a conduce o activitate profitabila, sustenabila. Acestea sunt in primul rand cele care se sustin financiar.
Nu intocmirea unui dosar va asigura succesul, ci activitatea depusa, felul in care este ea sustinuta...etc.
Am stat si m-am gandit mult si CRED CA AR FI O idee excelenta.Eu locuiesc Intr-o comuna DIN judetul Suceava.As vrea sa accesez Niste Fonduri europene for incepe o afacere de îngrijire propria din CONSTA în:
-Colectarea, strangerea si ambalarea fructelor de padure, ciupercilor de padure, mugurilor de brad (sirop de brad), si un CEEA ce mai ofera natura comestibil.
-Crescatorie, si iazuri for Pesti (AICI gasesc Zona de munte gasesc mult pastrav)
-Imbuteliere apa plata.o APA FOARTE buna de Munte testata in laborator.

probabil astea se incadreaza in agricultura.nu?e o comuna deci cred c e agricultura.si pt agricultura si pescuit sunt fonduri am vazut pe un site.poate imi puteti spune de ce as avea nevoie sa fac asa ceva.Dosarul ilk fac eu acasa?sau trebuie sa mi.l faca o persoana competenta?multumesc
Nu as vrea sa va descurajez dar din cate am auzit eu se pare ca se merge pe spagi si chiar si cei care dau spagi isi iau tepe...

Este bine sa aveti in vedere aceste aspecte mai inainte de a va pune mari sperante in a face ceva...

@avocat_lascoschi

Va rog sa luati ca avertisment din partea moderator @danacj faptul ca nu raspundeti la obiectul discutiei, nu oferiti date care sa sprijine sau sa ajute utilizatorul.

Parerile dvs personale le puteti adresa in mesageria privata!
Sunt convinsa ca sunteti in acord cu Regulamentul de postare in Forumul Avocatnet .ro.

@ovidiuVel
Deoarece momentan nu sunt active masurile care va pot ajuta, va rog sa studiati masurile 112/141/121 din site:
[ link extern ]
respectiv
[ link extern ] /

@simona20cj

Dvs. aveti cat de cat stiinta care este programul operational care este finantat de FSE?
Site-ul de la pct 2 la care faceti referire nu are in clin si maneca cu ceea ce doreste dl.
@ovidiuVel.

La o simpla lectura a acestui site va puteti da seama, daca aveti cat de cat cunostinte in domeniul fondurilor europene.
Am rugamintea de a nu oferi informatii care nu au legatura cu intrebarea adresata de utilizator.
Pentru a fi cu adevarat informat si pentru a sti ceea ce se doreste prin accesarea acestor programe eu recomand cursuri specializate, nu lectura site-urilor.

Dansul doreste investitii in domeniile enumerate si pe care sa le dezvolte in mediu rural; pentru aceste activitati sunt masurile din programul PNDR.
In ce priveste iazul si cresterea pestilor este vb de programul POP axa 2.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)