avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... spalatorie auto.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

spalatorie auto.

Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, cui trebuie sa ma adresez pentru obtinerea fondurilor.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristy_love88 , utilizator 00:02, 13 Septembrie 2011
daca aveti un SRL in mediul urban cu activitate de minimum 1 an pe profit si puteti fi incadrat in categoria microintreprinderilor sau IMM mic-mijlociu va puteti adresa organismului intermediar teritorial din orasul resedinta de judetul unde aveti domiciliul sau pe site AIPPIMM.
momentan nu sunt deschise linii de finantare.
Daca este in mediul rural (partea ne raspunsa) prin masura 312 al PNDR. Uitativa aici: [ link extern ] /
Daca ai un plan de afaceri corect intocmit si impliniti capacitatea de coplata si celealte conditiile. S-au dat pentru asa ceva deja fonduri. Se deschide in aprilie, sau mai 2012.
firma vreau sa o deschid P.F
ma ajuta si pe mine cineva,sami spuna sigur si concret ce pasi trebuie urmati pentru obtinerea Fondurilor Europene.
informatii concrete ati primit in primele 2 mesaje.
este necesar sa va interesati personal la autoritatile respective sau sa cititi pe site-urile organismelor abilitate ca sa vedeti in primul rand eligibilitatea dvs in aceasta finantare.
un alt sfat esste sa cautati un consultant care, la date concrete oferite de dvs., sa va poata oferi date concrete despre finantare.
pasii care trebuie urmati:
1-identificarea finantarii
2-studiul complet al ghidului solicitantului
3-verificarea eligibilitatii dvs. in acest ghid
4-planul de afaceri,
5- eligibilitatea financiara a firmei dvs.

mai mult de acest concret nu puteti obtine pe forum.
succes

Alte discuții în legătură

Finantari pentru afacere mobilier mateigalis mateigalis As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou ... (vezi toată discuția)
Acte necesare gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru un salon de coafura intr-un spatiu rural anamaria prodan anamaria prodan BUNA! AS DORI SA STIU DACA SE POT OBTINE FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU UN SALON DE COAFURA? AM CERTIFICAT PROFESIONAL IN MESERIILE FRIZER,COAFOR,MANICHIURA ... (vezi toată discuția)