avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru un salon de coafura ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru un salon de coafura intr-un spatiu rural

BUNA!
AS DORI SA STIU DACA SE POT OBTINE FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU UN SALON DE COAFURA?
AM CERTIFICAT PROFESIONAL IN MESERIILE FRIZER,COAFOR,MANICHIURA PEDICHIURA,DAR NU AM FONDURI PENTRU DESCHIDEREA SALONULUI
CE ACTE SUNT NECESARE?
VA MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
anamaria prodan, utilizator
Incercati sa nu mai scrieti cu caps lock , da impresia ca strigati:)
In programul PNDR este masura 312.Cautati pe site-ul APDRP si cititi ghidul solicitantului. pentru lamuriri privind eligibilitatea.Oficiul teritorial al APDRP din orasul resedinta de judet va poate oferi si consultanta gratuita.Linia de finantare a Masurii 312 nu este deschisa astfel incat aveti timp ca sa faceti planul de afaceri si sa obtineti autorizatiile.
Este efectiv prevazut in masura 312. Si am veste ne oficiale dar bune despre cum va fi anul care vine:
1) Probabil pe martie/aprilie se va deschide aceasta masura, asa cum se face fiecare an, (anul 2011 a fost in mai, si puteti vedea ghidul care va fi asemanator aici: [ link extern ] /
2) Dar veste ceea mai importanta de acelas sursa de incredere este ce se va marit proportia subventionata cu fonduri nerembursabile la 90%,(pana acuma a fost de 70%) adica daca proiectul dv prevede cheltuiele constitutive de 30.000 de euro, elegibile, de pilda, trebuie necesar sa dovedesc capacitatea de plata de cele 10%, adica 3.000 de euro plus cheltuiele neelegibile (TVA.ul cel putin). Nu cred ce este dificil ce o banca comertiala o faca, pentru ca este clar ce toate bancile au interes intr-un afaceri asa de usor de infiinta sa se captivez clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Finantare tanar interprinzator - instrumente de finantare balascatalina balascatalina Buna ziua, Ma numesc Balas Catalina, am 31 de ani si doresc sa incep o afacere pe cont propriu in mediul rural. Am luat in considerare toate tipurile de ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)