avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare tanar interprinzator - instrumente de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare tanar interprinzator - instrumente de finantare

Buna ziua,

Ma numesc Balas Catalina, am 31 de ani si doresc sa incep o afacere pe cont propriu in mediul rural.
Am luat in considerare toate tipurile de activitati legate de agricultura, zootehnie, pomicultura, etc, dar in urma analizei competentei mele pe aceasta linie si neindeplinirea tuturor conditiilor de START al unui plan de afaceri eligibil, din pacate, am exclus fiecare domeniu din ecuatie.
Ca si orice tanar interprinzator in mediu rural, totusi nu as vrea sa renunt la idea unei finantari (nerambursabile sau partial rambursabile) si sansa de a lucra pentru mine in viitor, deci am inceput sa analizez ce competente am pentru a putea incepe o afacere.
Ca si competente pentru a deschide o afacere cred ca pot folosi calificarile de : coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica pentru a deschide un salon (toata lumea trebuie sa fie frumoasa :-)), dar nu stiu daca aceast domeniu este luat in considerare cand e vorba de finantare a tinerilor interprinzatori.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: balascatalina , utilizator 14:22, 25 August 2014
Ca activitate este de luat in considerare si este foarte bine ca ati analizat mai intai competentele pe care le aveti. Ceea ce mai trebuie sa analizati este daca acesta activitate pe care doriti sa o desfasurati va avea clienti, cate astfel de saloane mai sunt in localitatea in care doriti sa va desfasurati activitatea....mai pe scurt o cercetare de piata/ concurenta.

Va puteti organizati intr-un SRL, SRL-D, sa gasiti un spatiu pe care sa va autorizati activitatea. In 2015 vor fi disponibile fonduri din programe nationale.
Buna ziua,

Va multumesc din suflet pentru raspuns.
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate machiaj DeeaCrs DeeaCrs Buna ziua! Doresc sa inchiriez un spatiu in salon pentru a desfasura activitatatea de machiaj. Este nevoie de incapere separata de restul salonului (cum este ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru salon de infrumusetare! adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pentru desfasurarea activitatilor dintr-un salon de infrumusetare (frizerie, coafura, manechiura, pedichiura, cosmetica)? Dar pentru ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)