avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfasurare activitate machiaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfasurare activitate machiaj

Buna ziua! Doresc sa inchiriez un spatiu in salon pentru a desfasura activitatatea de machiaj. Este nevoie de incapere separata de restul salonului (cum este cea de cosmetica spre exemplu) sau cu ce altceva as putea sa lucrez in aceeasi incapere (coafura, manichiura etc)? Este nevoie de o chiuveta sau mai multe? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 23 Iulie 2018
Vedeti :
NORME DE IGIENĂ din 27 iunie 2007pentru serviciile din cabinetele de tratament și machiaj cosmetic, epilare, manichiură, pedichiură, coafură, frizerie și bărbierit
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii infrumusetare nikko2011 nikko2011 Buna ziua , am terminat o scoala de estetica si conform diplomei sunt tehnician superior de estetica corporala ( toate tratamentele care se fac din cap pana ... (vezi toată discuția)
Salon frizerie barbati cu stiliste imbracate sumar JUG34 JUG34 Buna ziua, dupa trecerea a cativa ani de la momentul aparitiei acestei idei, m-am decis sa incep demersurile pentru infiintarea unei frizerii \"putin\" ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)